Despre noi

Misiunea Smart Wash

Smart Wash este spălătoria automatizată de covoare care oferă servicii profesionale de curățare a covoarelor în județul Constanța. Ne mândrim cu o linie complet automatizată de curățare și igienizare a covoarelor, mochetelor și carpetelor.

Misiunea noastră este să livrăm mereu covoare impecabile și să contribuim la transformarea locuinței tale într-un loc mai curat, ferit de praf.

Știm cât efort și timp presupune curățarea covoarelor, așadar, îți asigurăm indiferent de anotimp servicii complete de spălătorie covoare, cu ridicare și livrare direct la domiciliul tău în județul Constanța.

Valorile Smart Wash

La spălătoria automatizată de covoare Smart Wash calitatea serviciilor se numără printre valorile noastre. Tratăm fiecare comandă cu promptitudine și atenție la detalii. Astfel, reușim să livrăm cu succes covoare curate în cel mai scurt timp.

În calitate de spălătorie specializată de textile din Constanța, ne bucurăm să oferim o gamă largă de servicii clienților noștri, de la spălătorie și curățătorie de covoare, draperii și lenjerii, până la spălătorie profesională de haine.

Răspundem și celor mai dificile provocări atunci când vine vorba de curățarea covoarelor:

- igienizarea și curățarea covoarelor

- neutralizarea mirosurilor neplăcute din covoare

- eliminarea părului de animale de pe covoare